Scroll Top
Page/Post Excerpt
O nama
Design project 2
Ko smo mi

Osnovan 2016. godine, Underpin doo je posvećen pružanju vrhunskih usluga u građevinskoj industriji i tehničkom održavanju objekata. Naša kompanija se nalazi u Podgorici, u Crnoj Gori.

Specijalizovani smo za kreiranje inovativnih projekata, izvođenje završnih radova u građevinarstvu a nudimo i napredna rješenja za održavanje različitih objekata. Sem toga, ponosimo se svojom stručnošću u ugradnji elemenata koji olakšavaju mobilnost osoba sa oštećenim vidom, uključujući rampe, taktilne površine i druge inovativne pristupe.

Naš tim stručnjaka posvećen je pružanju najboljih rješenja koristeći najnovije tehnologije i metode, koja zadovoljavaju i prevazilaze potrebe naših klijenata.

U Underpinu vjerujemo u kvalitet, inovativnost i prilagodljivost. Naša posvećenost detaljima i fokus na kreiranje održivih, funkcionalnih prostora čine nas pouzdanim partnerom.

Sa zadovoljstvom vam možemo pomoći u realizaciji vaših projekata.

Izgradnja boljeg, pristupačnijeg svijeta, jedan po jedan inovativni projekt

NT-Project

Saradnja sa kompanijom Underpin na više velikih i bezbroj manjih projekata je imala takav rezultat da je nastavljena saradnjom sa ovim klijentima na narednim projektima ili su bili preporuka za neke nove klijente i realizacije njihovih projekata.

Office+

Imali smo privilegiju da radimo sa kompanijom Underpin na projektu renoviranja naših poslovnih prostorija. Njihova stručnost u završnim građevinskim radovima i pažnja posvećena detaljima osigurali su da naše prostorije odražavaju dostojanstvo i eleganciju koja odgovara našoj reputaciji. Sve pohvale za izvanredno obavljen posao.

Adriatic banka

Kroz niz godina saradnje sa velikim brojem firmi iz oblasti građevinarstva, kompanija Underpin se isticala kvalitetom, brzinom usluge i izuzetno korektnim poslovnim odnosom. Zahvaljujući ovoj saradnji realizovani su značajni projekti uređenja objekata poslovne mreže banke koji su doprinjeli postizanju naših izvrsnih rezultata u bankarskom poslovanju.

Sa velikim zadovoljstvom i pouzdanjem u žensko preduzetništvo sigurni smo da će kompanija Underpin biti i dalje naš partner u postizanju visokih ciljeva i rezultata.